NJOFTIM
Per shkak gjendjes emergjenciale te KOVIT-19 ne Gjermani nuk kemi te drejt te organizojm garat deri ne permisimin e gjendjes emergjenciale . Njofton kryetari i shoqates Bekim selmani
                     

  

Shoqata Kosova Dunek Union (K.D.U.) ësht themelua në Janar 2011. Ne qytetin Winsen Luhe. Esht shoqat legjitime dhe esht e regjistruar ne Regjistrimin e Shoqatav te Gjermanis ne Gjykaten Lüneburg. I falnderoj antaret e shoqates K.D.U. qe kan ber angazhimin dhe kontributin e tyrev.Njazi Veliju, Ali Sinani, Driton Shehu. Faton Osmani. Norbert Jaksimovic, Esat Hamidi,Bekim Selmani. Ju falenderoj ne emer te Shoqates K.D.U. Bekim Selmani.

Kultivimi i pëllumbave te Kosoves Dunek ne Gjërmani.


Faqja ësht në punim.

Vizitorët: